segédanyagaink

Nézd meg, próbáld ki, hallgass bele!

MIELŐTT ELKEZDENÉD…

Fontos tudnod, hogy a Sarah and Elmy English for Kids védjegyoltalom alatt áll, továbbá az itt közzétett anyagok védett szellemi alkotások.

A “Sarah and Elmy English for Kids” tanításához  saját tanári- és tanulói oktatócsomagokat használunk, amelyet mi magunk fejlesztettünk ki. Az általunk felépített módszerrel és a segédanyagok használatával a kisdiákok észrevétlenül és erőfeszítés nélkül sajátítják el az angol nyelvet.
Szeretnél belelátni, hogy milyen segédanyagokat használunk óráinkon?
Nézd meg, próbáld ki, hallgass bele!

A jól bevált tankönyv és munkafüzet

A gyerekek módszerünkkel nem különálló szavakat tanulnak, hanem MONDATOKAT. Tankönyveink felépítése is ezt a szemléletmódot követi.  Minden mondatot kedves és vidám rajzzal illusztráltunk. Minden nyelvtani struktúra és minden szó szókincsfejlesztő mondókába, vidám dalba, mesébe vagy rövid történetbe van építve, így a gyermekek könnyen megtanulják azokat, a képek segítségével vizuálisan még jobban megjegyzik és vissza tudják mondani minden nehézség nélkül.

Szőnyeges kurzusra járó kisdiákok otthoni gyakorlásra kapják könyveiket, míg író kurzusainkon az órák alatt is dolgoznak a tankönyvben és munkafüzetben.

Interaktív kvízek

A mai digitális kornak megfelelve és a technika adta lehetőségeket kihasználva kifejlesztettük saját interaktív anyagainkat, mind a szőnyeges, mind az író tanfolyamon résztvevő kisdiákjainknak.
Bevezetésekor azt tapasztalatuk, hogy ezek használatával még hatékonyabbá váltak tanóráink, így kvízanyagaink az órai tananyag- és az otthoni gyakorlás részévé váltak.
Szőnyeges kvízfeladatainkhoz olvasás- és írástudásra nincs szükség, a képek és az elhangzott kérdések alapján tudják a kisdiákok megoldani a feladatokat.
Író csoportoknak készült kvízeinknél a szövegértésre és a helyesírásra is nagy hangsúlyt fektettünk.
Rajta, próbáljátok ki mindkét feladattípust!

Egyszerű de nagyszerű segédanyagok

Óráinkon különféle kártyákat, feladatlapokat, társasjátékokat is használunk, hogy még színesebbé és izgalmassabbá tegyük azokat.
Használatukkal  a szókincs bővítésében és elmélyítésében, a többesszám és a tagadás szabályainak megtanításában, a színek, jelzők, elöljárók és a tevékenységek megtanulásában nyújtanak segítséget. Számtalan egyszerű, de nagyszerű játékos feladatnak a részét képezik, amivel tovább tudjuk ösztönözni a kisdiákokat.
Kártyajátékainknak és feladatlapos játékainkank mindig nagy sikerük van, a szótanuló társasjátékokat pedig egyenesen imádják a gyerekek.

1. kurzus segédanyagai

2. kurzus segédanyagai

3. kurzus segédanyagai

Dalok, amik hasznosak is

A könnyed és vidám dalainkat hallgatva még színesebbé és élvezetesebbé vállnak óráink. Remek hallott szövegértési gyakorlat ez számukra, mivel a bennük elhangzott szavak és mondatok szerves részét képezik az órai anyagoknak.

Learn English with Sarah and Elmy - audio demo

play_circle_filled
pause_circle_filled
volume_down
volume_up
volume_off

At Home with Sarah and Elmy - audio demo

play_circle_filled
pause_circle_filled
volume_down
volume_up
volume_off

A Week with Sarah and Elmy - audio demo

play_circle_filled
pause_circle_filled
volume_down
volume_up
volume_off

Láthatjátok, a “Sarah and Elmy English for Kids” valóban azt nyújta, amit célul is tűzött ki, angol nyelv elsajátítását 4-12 éves gyerekeknek, egy komplett kidolgozott és bevált módszerrel, amelyet már több éve sikeresen alkalmazunk iskolánkban.
Ha Te is úgy gondolod, hogy itt az ideje elkezdeni gyermekednek az angol nyelv elsajátítását, csatlakozzatok hozzánk.