A Kurzusokról

Hétköznapi témák, hatalmas szókinccsel

A három különálló kurzusunkat úgy építettük fel, hogy azok következetesen és egymásra épülve alkossanak egy egységet. Minden kurzuson más-más  témákkal foglalkozunk, amelyek a gyerekek mindennapjait veszik körül.
Ugyanakkor mindhárom kurzusunk szőnyeges és író tanfolyam formában is elérhetőek, aminek kettős célja van:

Mindkét kurzustípusnál ugyanazokat a témákat tanuljuk. Szőnyeges tanfolyamaink célja az adott szókincs elsajátítása és alap nyelvtani szabályok felismerése.
Író tanfolyamainkon a szőnyeges tanfolyamokon már elsajátított szókincsek elmélyítése, a szöveg olvasásának, megértésének és írásának megtanulása mellett.

Továbbá ez a kidolgozott tematika lehetőséget biztosít arra is, hogy a hozzánk jelentkező, különböző korú és különböző angoltudás szinten lévő kisdiákok be tudjanak csatlakozni a számukra megfelelő csoportba.

1. kurzus - Learn English with Sarah and Elmy

Az első kurzuson Sarah és Elmy, a két kistestvér vezet be bennünket az angol nyelv birodalmába. Megtanulunk bemutatkozni és olyan témákkal foglalkozunk, amik körülvesznek bennünket. Megtanuljuk a színeket, számokat, formákat, megismerkedünk a minket körülvevő természettel, állatokkal, játékokkal, melléknevekkel és mindennapi cselekvésekkel. Mindezt körülveszi a játékos mondókákba és vidám dalokba foglalt nyelvtan. A kurzus alatt elsajátítható szókincs 300-500 szó.

2. kurzus - At Home with Sarah and Elmy

A második kurzuson Sarah és Elmy körbevezet bennünket a házukban. Megmutatják a szobájukat, a játékaikat és a ruháikat; a konyhában megismerünk sok ételt, italt és konyhai eszközt. Vendégül látnak bennünket a nappaliban, a szülei hálószobájában és a fürdőszobában. A kertben megismerhetünk számos zöldséget, gyümölcsöt és virágot. A kurzus alatt elsajátítható szókincs 600-800 szó.

3. kurzus - A Week with Sarah and Elmy

A harmadik kurzuson megtudhatjuk hogyan tölti Sarah és Elmy a mindennapjait. Megismerjük a családtagjaikat és az osztálytársaikat. Megtanuljuk számos iskolai eszköz nevét, a tantárgyakat, a sportágakat és különböző hangszereket. Együtt elmegyünk a játszótérre, a cirkuszba, a vidámparkba és jelmezt húzunk az iskolai farsangon. Tanulunk testrészeket, nagyobb számokat, hónapokat és foglalkozásokat. Együtt játszunk a kutyájukkal, együtt sütünk-főzünk, piacra megyünk és segítünk a házimunkában és a kertben is. A kurzus alatt elsajátítható szókincs 2000-2500 szó.

Hogyan tanítjuk kisdiákjainkat?

Szőnyegen, játszva

Szőnyeges tanfolyamaink játékosak, beszédközpontúak, ahol kisdiákjaink barátságos légkörben szőnyegen ülve tanulják végig az órákat. Applikációs kártyák, érdekes feladatlapok, interaktív kvízek és feladatok, izgalmas társasjátékok, kártyajátékok segítségével, könnyed dalokon, szókincsfejlesztő mondókákon, izgalmas történeteken és mozgásos feladatokon keresztül észrevétlenül, természetesen és minden erőfeszítés nélkül sajátítják el a gyerekek az angol nyelvet.

Szőnyeges óráinkra 4 éves kortól 9 éves korig lehet jelentkezni.
Egy csoport 6-8 gyermekből áll, akik heti 2 alkalommal 40 perces nyelvórákon vesznek részt.

Padban ülve, de csak lazán

Író tanfolyamainkon padban ülve tanulják tovább kisdiákjaink az angol nyelvet és már tankönyvet és munkafüzetet is használnak, de óráinkat itt is színesítjük különböző applikációs kártyákkal, feladatlapokkal, interaktív kvízekkel és feladatokkal, szójátékokkal, szuper dalokkal és szókincsfejlesztő mondókákkal. Óráink lazák, így a gyerekek élvezettel tanulják végig.

Első író tanfolyamainkat azok a diákok választják általában, akik vagy előzetesen részt vettek legalább 1 szőnyeges tanfolyamon vagy az angol nyelvet legalább 2 éve tanulják iskolánkon kívül. Író óráinkra 2. osztályos kortól 6. osztályos korig lehet jelentkezni.
Egy csoport 6-10 gyermekből áll, akik heti 2 alkalommal 45 vagy 60 perces nyelvórákon vesznek részt.

Szeretnéd, ha a Te gyermeked is megismerkedne az angollal?
A “Sarah and Elmy English for Kids“-el mindez “gyerekjáték”, hiszen 4 éves kortól játékosan ugyanakkor hatékonyan sajátítják el kisdiákjaink az angol nyelvet.
Kezdjétek el Ti is velünk!