A KURZUSOKRÓL

ÍGY TANÍTJUK KISDIÁKJAINKAT

A foglalkozásainkon óvodásokat és kisiskolásokat tanítjuk az angol nyelvre. A piciknek szőnyegen, a nagyobbaknak már padban ülve nyújtunk hatékony és élvezetes nyelvi órákat.

SZŐNYEGEN, JÁTÉKOSAN

Óráink beszédközpontúak, a tanóráink angolul zajlanak. Kisdiákjaink barátságos légkörben, szőnyegen ülve tanulják végig az órákat.

A foglalkozások alatt számtalan segédanyagot használunk:

Ezek használatával észrevétlenül, természetesen, könnyedén sajátítják el a gyerekek az angol nyelvet.

Szőnyeges óráinkra 4 éves kortól 9 éves korig lehet jelentkezni.
Egy csoport 6-8 gyermekből áll, akik heti 2 alkalommal 40 perces nyelvórákon vesznek részt.

PRÓBAÓRÁRA JELENTKEZÉS

Már lehet jelentkezni az idei, 2023-2024-es tanév legkisebbeknek induló gyerekangol csoportjainkra, melyek indulása előtt egy ingyenes próbaórát tartunk.

Kérlek vedd figyelembe, hogy az időpont változhat, de erről időben értesítünk Titeket.
Túljelentkezés esetén újabb időponto(ka)t írunk ki.

Fontos tudnod, hogy piciknek új csoportokat csak szeptemberben indítunk. Ilyenkor van lehetőségetek próbaórákra is jönni. Próbaórát megelőzőleg jelentkezés szükséges.
Évközbeni csatlakozást kezdő kicsiknek csoportindulást követően egy hónapon belül tudunk még biztosítani, a tananyagban való sikeres felzárkóztatás érdekében.

PADBAN ÜLVE, DE CSAK LAZÁN

Író tanfolyamainkon padban ülve tanulják tovább a gyerkőcök az angol nyelvet, ahol már tankönyvet és munkafüzetet is használnak. Itt is nagy hangsúlyt fektetünk a beszédre, de már elkezdünk megismerkedni az alap nyelvtani szabályokkal. Óráinkon magyarul is beszélünk a gyerekekhez a nyelvi és nyelvtani szabályok és magyarázatok jobb megértéséhez. A foglalkozásaink lazák, így a gyerekek élvezettel tanulják végig.

Óráinkat itt is színesítjük:

Író óráinkra 2. osztályos kortól 6. osztályos korig lehet jelentkezni.
Egy csoport 6-8 gyermekből áll, akik heti 2 alkalommal 45 vagy 60 perces nyelvórákon vesznek részt.

Első író tanfolyamainkat azok a diákok választják általában, akik vagy előzetesen részt vettek legalább 1 szőnyeges tanfolyamon, vagy az angol nyelvet legalább 2 éve tanulják iskolánkon kívül.

A szőnyeges és pados óráinkra is jellemző a foglalkozások alatti folyamatos ismétlés, hiszen ezzel is elősegítjük a gyerkőcöknek a már korábban megtanultak elmélyítését.

ÍRÓ GYEREKANGOL TANFOLYAMRA JELENTKEZÉS

Ha szeretnéd, hogy a 2023-2024-es tanévben már a Te gyermeked is nálunk tanulja az angol nyelvet, jelentkezzetek itt online. Jelentkezést követően felvesszük veletek a kapcsolatot a további részletekért.

HÉTKÖZNAPI TÉMÁK, NEM HÉTKÖZNAPI SZÓKINCCSEL

A különálló kurzusainkat úgy építettük fel, hogy azok következetesen, egymásra épülve alkossanak egy egységet. Minden kurzuson más-más témákkal foglalkozunk, amelyek a gyerekek mindennapjait veszik körül.
Ugyanakkor mindegyik kurzusunk szőnyeges és író tanfolyam formában is elérhető, aminek kettős célja van:

Továbbá ez a kidolgozott tematika lehetőséget biztosít arra is, hogy a hozzánk jelentkező, különböző korú és különböző angoltudás szinten lévő kisdiákok be tudjanak csatlakozni a számukra megfelelő csoportba.

AMIKET A KURZUSOKON TANULUNK

Az első kurzuson Sarah és Elmy, a két kistestvér vezet be bennünket az angol nyelv birodalmába. Megtanulunk bemutatkozni és olyan témákkal foglalkozunk, amik körülvesznek bennünket. Megtanuljuk a színeket, számokat, formákat, megismerkedünk a minket körülvevő természettel, állatokkal, játékokkal, melléknevekkel és mindennapi cselekvésekkel. Mindezt körülveszi a játékos mondókákba és vidám dalokba foglalt nyelvtan. A kurzus alatt elsajátítható szókincs 300-500 szó.

A második kurzuson Sarah és Elmy körbevezet bennünket a házukban. Megmutatják a szobájukat, a játékaikat és a ruháikat; a konyhában megismerünk sok ételt, italt és konyhai eszközt. Vendégül látnak bennünket a nappaliban, a szülei hálószobájában és a fürdőszobában. A kertben megismerhetünk számos zöldséget, gyümölcsöt és virágot. A kurzus alatt elsajátítható szókincs 600-800 szó.

A harmadik kurzuson megtudhatjuk hogyan tölti Sarah és Elmy a mindennapjait. Megismerjük a családtagjaikat és az osztálytársaikat. Megtanuljuk számos iskolai eszköz nevét, a tantárgyakat, a sportágakat és különböző hangszereket. Együtt elmegyünk a játszótérre, a cirkuszba, a vidámparkba és jelmezt húzunk az iskolai farsangon. Tanulunk testrészeket, nagyobb számokat, hónapokat és foglalkozásokat. Együtt játszunk a kutyájukkal, együtt sütünk-főzünk, piacra megyünk és segítünk a házimunkában és a kertben is. A kurzus alatt elsajátítható szókincs 1000-1500 szó.

ŐK IS MINKET VÁLASZTOTTAK

“Már négy éve járunk Anett stúdiójába és nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatással. A módszertan kiváló, a környezet barátságos és modern, a tanárok kedvesek és felkészültek. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom!”

Izabella

“Kedves odafigyelő tanárok. Gyermekcentrikus. A kornak és érdeklődésnek megfelelő témák. A gyerkőcök motiválása szintén megfelelő.”

Beáta

“Nagyon szeretjük a nyelviskolát, mert családias légkörben oktatnak, de nagyon hatékonyan.”

István

“Szakmailag felkészült, gyermekbarát oktatók, innovatív oktatási program.”

Zsuzsanna

Szeretnéd, ha a Te gyermeked is megismerkedne az angollal?
Legyen óvodás vagy kisiskolás a gyermeked, a “Sarah and Elmy English for Kids“-el mindez egyszerű, hiszen foglalkozásainkon játékosan ugyanakkor hatékonyan sajátítják el kisdiákjaink az angol nyelvet.
Kezdjétek el Ti is velünk!