SEGÉDANYAGAINK

AZ EGYSZERŰTŐL A NAGYSZERŰIG

A “Sarah and Elmy English for Kids” tanításához  saját tanári- és tanulói oktatócsomagokat használunk, amelyet mi magunk fejlesztettünk ki. Az általunk felépített módszerrel és a segédanyagok használatával a kisdiákok észrevétlenül és erőfeszítés nélkül sajátítják el az angol nyelvet.

A JÓL BEVÁLT TANKÖNYV ÉS MUNKAFÜZET

A gyerekek módszerünkkel nem különálló szavakat tanulnak, hanem mondatokat és szövegeket. Tankönyveink felépítése is ezt a szemléletmódot követi.  Minden mondatot kedves és vidám rajzzal illusztráltunk. Minden nyelvtani struktúra és minden szó szókincsfejlesztő mondókába, vidám dalba, mesébe vagy rövid történetbe van építve, így a gyermekek könnyen megtanulják azokat, a képek segítségével vizuálisan még jobban megjegyzik és vissza tudják mondani minden nehézség nélkül.
Szőnyeges kurzusra járó kisdiákok otthoni gyakorlásra kapják könyveiket, míg író kurzusainkon az órák alatt is dolgoznak a tankönyvben és munkafüzetben.

Minden író kurzusunk tankönyve és munkafüzete IEBOOK formában is rendelkezésünkre áll. A tanóráinkon kivetítve használjuk ezeket, így a gyerekek számára is könnyebben követhető az órai haladás. A foglalkozásaink pedig ezáltal is sokkal színesebbek, érdekesebbek és vizuálisabbak. Ennek használatával gyorsabban haladunk a napi tananyaggal, a feladatokkal, ezáltal hatékonyabban tudjuk tartani az órákat. 

INTERAKTÍV KVÍZEK

Saját interaktív kvízeink évek óta az órai tananyagok része mind a szőnyeges, mind az író tanfolyamon résztvevő kisdiákjaink nagy örömére.
Ezek használata tovább fokozza a foglalkozások hatékonyságát, hiszen értékes és hasznos kiegészítője a tanóráknak, a gyerekek figyelmét pedig leköti.

  • Szőnyeges kvízfeladatainkhoz olvasás- és írástudásra nincs szükség, a képek és az elhangzott kérdések alapján tudják a kisdiákok megoldani a feladatokat.
  • Író csoportoknak készült kvízeinknél a szövegértésre és a helyesírásra is nagy hangsúlyt fektettünk.

MOBIL- ÉS WEBES ALKALMAZÁSAINK

Legújabb segédanyagunk a Google Play áruházból elérhető mobil applikációnk, amely az órán tanultak ismétlését, gyakorlását és elmélyítését segíti diákjainknak kvízek formájában. Használata és kialakítása egyszerű és felhasználó barát, ezáltal gyorsan és könnyen tudják kezelni a gyerkőcök.
Ugyanúgy elérhető számukra webes alkalmazásunk is, mellyel ugyanazokat a feladatokat lehet gyakorolni bármilyen böngészővel rendelkező eszközön. Mind a szőnyeges, mind az író tanfolyamon résztvevő kisdiákjainknak elérhetőek alkalmazásaink.
Csakúgy, mint az órai kvízeknél a piciknek itt sincs szükség olvasás- és írástudásra, a képek és az elhangzott kérdések alapján tudják megoldani a feladatokat.
A nagyobbak feladatainál a szövegértésre és a helyesírásra itt is nagy hangsúlyt fektettünk.

FELADATLAPOK, TÁRSAS- ÉS KÁRTYAJÁTÉKOK

Óráinkon különféle kártyákat, feladatlapokat, társasjátékokat is használunk, hogy még színesebbé és izgalmasabbá tegyük azokat.

Használatukkal segítséget nyújtanak:

Számtalan egyszerű, de nagyszerű játékos feladatnak a részét képezik, amivel tovább tudjuk ösztönözni a kisdiákokat.
Kártyajátékainknak és feladatlapos játékainknak mindig nagy sikerük van, a szótanuló társasjáték pedig egyik nagy kedvenc a gyerekek körében.

DALOK, AMIK HASZNOSAK IS

A könnyed és vidám dalainkat hallgatva még színesebbé és élvezetesebbé válnak óráink. Remek hallott szövegértési gyakorlat ez számukra, hiszen a bennük elhangzott szavak és mondatok szerves részét képezik az órai anyagoknak.

Láthatjátok, a “Sarah and Elmy English for Kids” valóban azt nyújta, amit célul is tűzött ki, angol nyelv elsajátítását 4-12 éves gyerekeknek, egy komplett kidolgozott és bevált módszerrel, amelyet már több mint 10 éve sikeresen alkalmazunk iskolánkban.
Ha Te is úgy gondolod, hogy itt az ideje elkezdeni gyermekednek az angol nyelv elsajátítását, csatlakozzatok hozzánk.