Szerzői jogok

A Sarah and Elmy English for Kids védjegyoltalomban részesül, az ezekhez fűződő jogok gyakorlása kizárólag a Szili Anett Nyelvstúdió Bt. -t (továbbiakban Nyelviskola) illeti meg.

A honlapon elérhető anyagok (ideértve a logót, zenéket, képeket, kvízeket, szövegeket és egyéb tartalmakat) szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek tulajdonosi és szerzői jogai kizárólag a Szerzőt illeti meg. A weblapon való megjelentetésre és felhasználásra a szerző hozzájárulását adta a Nyelviskolának.

A weboldal és az azon megtalálható összes tartalom kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatók ki, abban az esetben, ha az anyagokon semmilyen módosítást, változtatást nem végez, és a védjegyre vagy szerzői jogra vonatkozó adatokat sem törli, vagy módosítja.
Ezek hiányában a Weboldal tartalma nem többszörözhető, terjeszthető, adható elő nyilvánosan, vagy közvetíthető a nyilvánossághoz más szervezet közbeiktatásával sem, illetve nem dolgozható át vagy adható át kereskedelmi célból a Nyelviskola külön, előzetes, kifejezett, írásos beleegyezése nélkül.
A jogellenes felhasználás a szerzői, a polgári, illetve a büntető jogszabályokban foglalt jogkövetkezményeket vonhatja maga után.