HATÉKONY ANGOL FOGLALKOZÁSOK

ÍGY TANÍTJUK KISDIÁKJAINKAT

Óvodás és kisiskolás gyerekeknek tanítjuk az angol nyelvet a saját módszerünkkel és tananyagainkkal, a foglalkozásokon kívül értékes programokkal, hogy minél könnyebben és minél sikeresebben tudják azt elsajátítani. Az apróbbaknak szőnyegen, a nagyobbaknak már padban ülve, játékosan tanítjuk az angolt.

Tizenkettő éve egy elhatározással indultunk, mára már egy olyan komplett és átfogó módszerként működünk, melynek elsajátításával a gyerekek idővel komoly eredményt tudnak felmutatni az angol tudásukat illetően.
A módszert sikeresen alkalmazzuk nyelviskolánkban, ahol heti kétszeri foglalkozás keretében tanítjuk az angol nyelvet. Jelenleg közel 100 kisgyermeknek nyújtunk hatékony és élvezetes nyelvórákat.

ANGOL FOGLALKOZÁSOK A LEGKISEBBEKNEK IS

Foglalkozásainkon az angol nyelv elsajátítását,  már 4 éves kortól, ovis gyerkőcökkel elkezdjük.
Nyelvi óráink beszédközpontúak, a tanóráink angolul zajlanak, amik a magabiztos beszédre tanítanak. Kisdiákjaink barátságos légkörben, szőnyegen ülve tanulják végig az órákat.
A gyerekek nem passzívan vesznek részt a foglalkozásokon, hanem aktívan kommunikálnak. Az órák alatt folyamatosan ismételünk, ezzel is elősegítve a már korábban megtanultak elmélyítését.

Szőnyeges óráinkra 4 éves kortól 9 éves korig lehet jelentkezni.
Egy csoport 6-8 gyermekből áll, akik heti 2 alkalommal 40 perces nyelvórákon vesznek részt.

SAJÁT OKTATÓCSOMAGOKAT HASZNÁLUNK

A “Sarah and Elmy English for Kids” tanórákhoz saját tanári- és tanulói oktatócsomagok készültek, melyek segítségével észrevétlenül, természetesen és erőfeszítés nélkül sajátítják el a gyerekek az angol nyelvet.
Nem különálló szavakat tanulnak a gyerekek, hanem mondatokat. Minden mondatot kedves és vidám rajzzal illusztráltunk. Minden nyelvtani struktúra és minden szó szókincsfejlesztő mondókába, vidám dalba, mesébe vagy rövid történetbe van építve. Így a gyermekek könnyen megtanulják azokat, a képek segítségével vizuálisan még jobban megjegyzik és vissza tudják mondani minden nehézség nélkül.

A foglalkozások alatt számtalan segédanyagot használunk:

Ezek használatával észrevétlenül, természetesen, könnyedén sajátítják el a gyerekek az angol nyelvet.

INTERAKTÍV KVÍZEK

Saját interaktív kvízeink évek óta az órai tananyagok része mind a szőnyeges, mind az író tanfolyamon résztvevő kisdiákjaink nagy örömére.
Ezek használata tovább fokozza a foglalkozások hatékonyságát, hiszen értékes és hasznos kiegészítője a tanóráknak, a gyerekek figyelmét pedig leköti.

Szőnyeges kvízfeladatainkhoz olvasás- és írástudásra nincs szükség, a képek és az elhangzott kérdések alapján tudják a kisdiákok megoldani a feladatokat.

FELADATLAPOK, TÁRSAS- ÉS KÁRTYAJÁTÉKOK

Óráinkon különféle kártyákat, feladatlapokat, társasjátékokat is használunk, hogy még színesebbé és izgalmassabbá tegyük azokat.

Használatukkal segítséget nyújtanak:

Számtalan egyszerű, de nagyszerű játékos feladatnak a részét képezik, amivel tovább tudjuk ösztönözni a kisdiákokat.
Kártyajátékainknak és feladatlapos játékainknak mindig nagy sikerük van, a szótanuló társasjáték pedig egyik nagy kedvenc a gyerekek körében.

DALOK, AMIK HASZNOSAK IS

A könnyed és vidám dalainkat hallgatva még színesebbé és élvezetesebbé válnak óráink. Remek hallott szövegértési gyakorlat ez számukra, hiszen a bennük elhangzott szavak és mondatok szerves részét képezik az órai anyagoknak.

OTTHONI GYAKORLÁSHOZ TANULÓI CSOMAG

A foglalkozások mellett fontos az otthoni tanulás. Ehhez nyújtunk segítséget tanulói csomagunkkal, amely tartalmazza:

Ezek otthoni használatával értékes és hasznos perceket tudnak eltölteni a kisdiákok akár egyedül, akár együtt a szülőkkel.

A tananyagaink és segédanyagaink következetesen és egymásra épülve alkotnak egy egységet, törekedve arra, hogy a legjobbat nyújtsuk a gyerekeknek.

MOBIL- ÉS WEBES ALKALMAZÁSUNK

Legújabb segédanyagunk a Google Play áruházból elérhető mobil applikációnk, amely az órán tanultak ismétlését, gyakorlását és elmélyítését segíti diákjainknak kvízek formájában. Használata és kialakítása egyszerű és felhasználó barát, ezáltal gyorsan és könnyen tudják kezelni a gyerkőcök.
Ugyanúgy elérhető számukra webes alkalmazásunk is, mellyel ugyanazokat a feladatokat lehet gyakorolni bármilyen böngészővel rendelkező eszközön.
Csakúgy mint az órai kvízeknél a piciknek itt sincs szükség olvasás- és írástudásra, a képek és az elhangzott kérdések alapján tudják megoldani a feladatokat.

BARÁTSÁGOS, OTTHONOS LÉGKÖR

Iskolánkban törekszünk az állandó pozitív légkör megteremtésére. A gyerekeket folyamatosan  motiváljuk, ezzel ösztönözve őket arra, hogy szeressék az angol nyelvet, örömmel járjanak az óráinkra és hogy sikerélmény érje őket.
Az órák alatt megoldott feladatokért, jó felszólalásokért, szorgalmikért, sőt az otthoni gyakorlásokért is jutalom jár, amelyek összegyűjtve oklevelekre és kisebb ajándéktárgyakra válthatóak.

Fontosnak tartjuk, hogy fizikai értelemben is egy olyan légkörben tanuljanak a gyerekek, ahol jól érzik magukat. Ezért iskolánk színes, fiatalos, modern, igényes kialakítású és folyamatosan törekszünk is ennek fenntartására, hiszen kisdiákjaink így érzik magukat itt otthonosan, komfortosan.

ŐK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

“Gyermekcentrikus, modern oktatási rendszer, példaértékű referenciákkal. Játékos, élményszerű oktatás és tanítás. Amitől igazán egyedi, hogy a gyerekek észrevétlenül sajátítják el a “rendszerben való” gondolkodás lényegét is. Mindenkinek szeretettel ajánlom!”

Katalin

“Nagyon kedves Csapat! A gyerekek családias, vidám környezetben tanulhatnak. A lányom nagyon szeret járni angolra és így szinte észrevétlenül töltődik a tudás a fejébe. A színes könyv és munkafüzet feladatai játékos formában fejleszti tudásukat, szókincsüket! Szívesen ajánlom kicsiknek, nagyoknak egyaránt!”

Orsolya

“Kislányom, aki jelenleg 6 és fél éves 2 éve vesz részt angol órákon a Sarah and Elmy English for Kids segítségével.
Ez alatt az idő alatt játékos formában rengeteg szót és kifejezést megtanult, hála a felkészült oktatóknak és legmodernebb technikának, amivel a tantermek fel vannak szerelve.
Már két évben is részt vett nyári táborban, ami felejthetetlen élmény egy 6 éves gyermek számára. Színes, változatos programokkal kötötték le a gyerekek figyelmét!
Egy mondattal kifejezve: Bátran ajánlom minden ismerősömnek 😊
Csak így tovább!!

Alexandra

Láthatjátok, a “Sarah and Elmy English for Kids” valóban azt nyújta, amit célul is tűzött ki, angol nyelv elsajátítását 4-12 éves gyerekeknek, egy komplett kidolgozott és bevált módszerrel, amelyet már 10 éve sikeresen alkalmazunk iskolánkban.
Ha Te is úgy gondolod, hogy itt az ideje elkezdeni gyermekednek az angol nyelv elsajátítását, csatlakozzatok hozzánk.

MIKOR KEZDJÜNK ANGOLT TANULNI?

Mi úgy véljük, hogy 4 éves kortól már érdemes elkezdeni angolozni. Ebben a korban a gyerekek többségénél a koncentráló képességük már eléri azt a szintet, hogy a heti 2×40 perces foglalkozásokon a figyelmük végig fennmaradjon. Így ténylegesen az angol nyelvre lehet összpontosítani.
Mi is ebben látjuk hatékonyságunkat, hiszen már az első kurzus alatt rengeteg új szót tudunk megtanulni néhány alap nyelvtani szabállyal, ezáltal látványosan érzékelhető a fejlődésük. A figyelemfenntartásuk folyamatos, ehhez persze megfelelő tananyag, megfelelő módszer és megfelelő tanár szükséges.

Nálunk ezeket mind megtalálják kisdiákjaink akik élvezettel és odafigyeléssel vesznek részt óráinkon.

Ha szeretnéd, hogy hatékonyan kezdje el tanulni gyermeked az angol nyelvet azt 4-5 éves korban kell, hogy megtegyétek. Ha oviskorú a gyermeked és még nem ismerkedett meg az angol nyelvvel nem vagytok elkésve, de most már itt az idő az angolozásra!

„Sarah and Elmy English for Kids” a legjobb választás erre, mert segítségével az angol nyelv izgalmas játék lesz a gyermekek számára, nem pedig kötelesség.

KÖZELEG A BEMUTATÓ ÓRÁNK

Gyertek hozzánk Ti is, ahol egy szuper foglalkozás keretében kezdhetnek a gyermekeitek megismerkedni az angol nyelvvel.
A kurzus indulása előtt egy ingyenes próbaórát tartunk Nektek, amelyre jelentkezést követően tudtok eljönni.
A próbaóránkat legfeljebb 8 gyerkőccel tudjuk megtartani.

Kérlek vedd figyelembe, hogy az időpont változhat, de erről időben értesítünk Titeket.

Fontos tudnod, hogy piciknek új csoportokat csak szeptemberben indítunk. Ilyenkor van lehetőségetek próbaórákra is jönni. Próbaórát megelőzőleg jelentkezés szükséges.
Évközbeni csatlakozást kezdő kicsiknek csoportindulást követően egy hónapon belül tudunk még biztosítani, a tananyagban való sikeres felzárkóztatás érdekében.

PRÓBAÓRÁRA JELENTKEZÉS

Töltsd ki bátran az űrlapot, mi pedig keresni fogunk a további részletekkel.

Időpont: 2023. szeptember 7. (csütörtök) – 16:30
Helyszín: Szili Anett Nyelvstúdió, 7200 Dombóvár, Dombó Pál u. 49.

GYEREKANGOLUNK CÉLJA

Gyerekangolunk fő célja, hogy szeresse, természetesen használja már fiatalon is az angol nyelvet, szóban és írásban egyaránt.

Másik nem titkolt célunk, hogy diákjaink a gyerekangolunk által, 8. osztály végére olyan nyelvismerettel rendelkezzenek, hogy mielőbb sikeres angol középfokú nyelvvizsgát szerezzenek. Nyelvvizsgára leghamarabb – jelen feltételek szerint – a 14. életévüket betöltve (8-9.-esként) lehet jelentkezni. Kitartó gyerekangolosaink ebben a korban meg is szerzik a középfokú nyelvvizsgájukat. Ezek a gyerekek, egy középfokú nyelvvizsgával a kezükben, óriási előnnyel indulnak majd a középiskolába.

Ezekért a célokért már érdemes minél fiatalabban elkezdeni az angol nyelvet.