Franchise

Ez a Te lehetőséged

Nyelvtanárként, vagy meglévő / leendő iskolavezetőként keltettük fel érdeklődésedet?
Nem titkolt célunk, hogy a “Sarah and Elmy English for Kids” egy országosan ismert és elismert, igényes megjelenésű gyerekangol hálózat legyen, hiszen közel nyolc év alatt Dombóváron már bizonyított. Miért ne bizonyíthatna Veled együtt másik helyen, másik városban? Ehhez mi az elmúlt időszakban mindent megtettünk, hogy elindulhasson ezen az úton.

Kezdd el velünk!

2010-ben egy elhatározással indult vállalkozásunk, mely mára már egy olyan komplett és átfogó módszerként működik, melynek elsajátításával valóban komoly eredményt lehet felmutatni a gyermekek angol tudását illetően.

Mindannyian tudjuk, hogy a korai angol nyelvtanulás iránti igény nagy, ez nem kétséges és ez az igény egyre növekedő tendenciát mutat. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal is, hogy ebben a szegmensben vannak mások is a piacon, de miért ne lehetnénk mi is ott?
Hisszük és látjuk, hogy jó az amit létrehoztunk, jó az amit csinálunk, hogy van helyünk a piacon. Ezért szeretnénk továbblépni, hogy átadhassuk Neked ezt a módszert, hogy így még több kisgyermek részesüljön benne és a szülő is elismeréssel megtapasztalja a Sarah and Elmy English for Kids nyújtotta lehetőségeket.

Neked adjuk nyolc évnyi munkánk eredményét

A csatlakozásnak természetesen költségei és díjai vannak, de egy teljesen kidolgozott és bevált módszertant adunk a kezedbe, amellyel gyorsan kiépítheted saját vállalkozásodat.
A teljesség igénye nélkül mutatjuk miket kapsz cserébe:

Folytassuk együtt!

Mi nem egy nemzetközi háttérrel rendelkező iskola vagyunk, de mi ebben látjuk sikerünk kulcsát. Úgy és azt a tudást adjuk át a gyerekeknek, ahogy és amire nekik szükségük van. Hiszen mi hoztuk létre, a tapasztalataink és a folyamatos visszajelzések alapján pedig tudjuk merre és mit kell fejlesztenünk.

Hidd el, ez egy jó befektetés számodra, hiszen egyre nagyobb igény mutatkozik az igényes és színvonalas szolgáltatásokra, a mai kornak megfelelve. Mi pontosan ezt nyújtjuk gyerekek angol tanítása terén.

Ha elhatározásod eljut a személyes találkozóig, mélyebb betekintést nyerhetsz, hogy hogyan is zajlanak és épülnek fel tanóráink, milyen módszerrel, tananyaggal és eszközökkel tanítjuk a gyermekeket az angol nyelvre.

Első lépésként vedd fel velünk a kapcsolatot és mi hamarosan jelentkezünk!